Onder de noemer 3 Wijzen uit het Oosten presenteerde de vereniging op vrijdag 15 december jl. het NSOI najaarscongres 2017 en leidden de sterren ons dit jaar naar het centraal gelegen Spant! Congrescentrum in Bussum.
Binnen de implantologie zijn we geneigd om ons te oriënteren op de sterren uit de ‘traditionele’ implantologie-landen uit het Noorden (Zweden, Duitsland en Zwitserland), het Westen (VS en Engeland) en het Zuiden (Spanje en Italië), maar we kijken eigenlijk zelden naar het Oosten. Het wordt tijd om daar verandering in te brengen.
 
Met gepaste trots presenteerden wij u in de donkere dagen voor kerst Drie Wijzen uit het Oosten, drie opzienbarende sprekers en vakgenoten, die allen voor het eerst in Nederland op het podium stonden! Alles bij elkaar was het in onze ogen een zeer spectaculair programma om het jaar mee af te sluiten en ons lustrumjaar 2018 mee in te luiden. Wij zien u dan ook graag terug op 6 september 2018 in Gent voor Design in Progress!

Tomas Linkevičius (Litouwen) - net 40 jaar oud, maar met al bijna 70 publicaties op zijn naam - zal spreken over ‘Zero bone loss concepts’, waarbij tevens extra aandacht voor soft-tissue dikte rondom implantaten. 

Istvan Urban (Hongarije) behoort met zijn presentaties momenteel tot de meest gevraagde sprekers ter wereld. Zijn onderwerp 'Vertical and horizontal bone augmentation' is ook de titel van het dit jaar verschenen, inmiddels zeer succesvolle boek van zijn hand.

Florin Cofar (Roemenië) focust met zijn voordracht ‘The geometry of beauty’ op toepassingen van digitale technieken (o.a. CAD-CAM en Smile design) om optimale, natuurlijke restauraties te bereiken. Zijn filmopnamen behoren tot de mooiste en meest bekeken tandheelkundige video’s op het internet.

​Het NSOI najaarscongres 2017 wordt georganiseerd in samenwerking met onze industriële partners.

Download hier de digiflyer van het NSOI najaarsongres 2017. Deze is tevens voorzien van een per post te versturen inschrijfformulier.  
 
 
Vroegboekkorting en speciale aktie voor de vroege vogels
Bij inschrijving voor 30 september 2017 ontvangt iedere deelnemer een eenmalige vroegboekkorting van € 50,00. En speciaal voor de vroege vogels: onder de eerste vijftig aanmeldingen worden twee gesigneerde exemplaren van het boek Vertical and Horizontal Ridge Augmentation: New Perspectives van Dr. Istvan Urban (t.w.v. maar liefst € 220,00!) verloot. Dit aanbod is exclusief beschikbaar voor leden van de NVOI.

  
KRT punten
Het NSOI najaarscongres 2017 is aangemeld bij het Kwaliteits Register Tandartsen (KRT) voor 4 punten. Indien u voorafgaand aan het najaarscongres de algemene ledenvergadering van de NVOI bijwoont, ontvangt u hiervoor tevens 2 KRT-punten. Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat van deelname e/o aanwezigheid.

Teneinde deze punten op naam bijgeschreven te krijgen dienen deelnemers bij inschrijving hun BIG-nummer op te geven. Alle inschrijfformulieren van de NSOI, zowel digitaal als analoog, zijn hiertoe m.i. van juli 2011 ingericht.


Locatie
Spant! Congrescentrum
Doctor Abraham Kuyperlaan 3
1402 SB  Bussum
spantcongrescentrum.nl
 
Rondom het congrescentrum is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Plan hier uw route.

Genoemde data, programma, sprekers, tijden, als ook mogelijke tussentijdse
prijswijzigingen onder voorbehoud. Aan de verstrekte informatie kan verder ook
geen recht worden ontleend.
 
MIS Nederland Nobel Biocare Nederland BV Camlog / Pro-Cam Implants B.V. DentMerk Benelux B.V. Excent Tandtechniek Implant Direct Benelux Dent-Med Materials B.V. Straumann B.V. Dyna Dental Engineering B.V. Dentsply Sirona Thommen Medical B.V. MegaGen Benelux B.V. Memodent B.V. BioHorizons GmbH Zimmer Biomet Anthogyr BioComp Dental B.V. Euroteknika NL Bright Benelux B.V.