logo-icon logo-text
logo-blocks

NAJAARSCONGRES 2019

06
DEC 2019
header

INSCHRIJFFORMULIER

Ook dit jaar is het NVOI najaarscongres het implantologie-event in Nederland dat u niet wilt missen. What happens in Belgium…. brengt een programma met 5 Belgische sprekers.

Schrijf u op tijd in en wees er bij in Bussum op 6 december.

inschrijfkosten (congres, koffie+lunch+borrel inbegrepen):

Totaal te betalen € 545,-

Ondergetekende machtigt hierbij het congresbureau om éénmalig de totale kosten inzake bovenstaande inschrijving af te schrijven van zijn/haar bankrekening.

Deze incasso zal vanaf 6 weken voorafgaand aan de cursus- e/o congresdatum worden uitgevoerd ten gunste van IBAN nummer NL 46 ABNA 0459 4732 12 ten name van de Nederlandse Stichting Orale Implantologie (NSOI). Alle aangeboden masters, cursussen, congressen en studiedagen vallen onder het beheer van de NSOI.

Wanneer u na het versturen nog steeds dit inschrijfformulier in beeld heeft staan, zijn waarschijnlijk niet alle verplichte velden (correct) ingevuld. Deze velden zijn nu oranje aangeduid. U dient deze velden alsnog in te vullen en het formulier opnieuw te versturen. 

Na het versturen van uw inschrijving ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail op het hierboven door u opgegeven mailadres. In het geval dat u deze mail niet ontvangt, verzoeken wij u vriendelijk direct contact op te nemen met het secretariaat. 

Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding. 

Annulering van uw inschrijving dient schriftelijk te geschieden bij het Congresbureau NSOI. Dit kan tevens per mail via deze link. 

Annulering van uw inschrijving binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestigingsmail is kosteloos. Daarna geldt: bij annulering tot 6 weken voorafgaand aan de cursus- e/o congresdatum wordt € 30,00 administratiekosten in rekening gebracht, daarna wordt 50% van uw inschrijvingskosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen de periode van 2 weken voorafgaand aan de seminardatum vindt geen restitutie meer plaats. 

Het Spant
Doctor Abraham Kuyperlaan 3,
1402 SB Bussum, Nederland
Telefoon: 035 693 3254
w www.spant.org

CONGRES-TRAILER

video placeholder play button

PARTNERS