INSCHRIJFFORMULIER

Ook dit jaar is het NVOI najaarscongres het implantologie-event in Nederland dat u niet wilt missen. Impianti al dente – An Italian approach to implantology, brengt een programma met 5 Italiaanse sprekers.

  MV
  inschrijifkosten (congres, koffie, lunch en borrel inbegrepen) :
  €495.- voor NVOI-leden (Tot 1 oktober incl. € 50,00 vroegboekkorting)€545.- voor niet leden (Tot 1 oktober incl. € 50,00 vroegboekkorting)€250.- voor AIO's€125.- voor studenten

  Totaal te betalen:

  Ondergetekende machtigt hierbij het congresbureau om éénmalig de totale kosten inzake bovenstaande inschrijving af te schrijven van zijn/haar bankrekening.

  De automatische incasso zal ongeveer 2 weken voorafgaand aan het congres worden uitgevoerd ten gunste van IBAN nummer NL 46 ABNA 0459 4732 12 ten name van de Nederlandse Stichting Orale Implantologie (NSOI). Indien het congres, in verband met eventuele aangescherpte Coronamaatregelen, alsnog door ons geannuleerd dient te worden, kunnen we uw inschrijving, zonder extra kosten, doorzetten naar volgend jaar. Dan gaan we er vanuit dat het congres Impianti al dente wel kan doorgaan. Wenst u echter restitutie van uw inschrijfgeld, dan zijn wij genoodzaakt € 50,00 administratiekosten in rekening te brengen. Dit congres valt onder het beheer van de NSOI.


   

  Wanneer u na het versturen nog steeds dit inschrijfformulier in beeld heeft staan, zijn waarschijnlijk niet alle verplichte velden (correct) ingevuld. Deze velden zijn nu oranje aangeduid. U dient deze velden alsnog in te vullen en het formulier opnieuw te versturen. Na het versturen van uw inschrijving ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail op het hierboven door u opgegeven mailadres. In het geval dat u deze mail niet ontvangt, verzoeken wij u vriendelijk direct contact op te nemen met het secretariaat. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding. Annulering van uw inschrijving dient schriftelijk te geschieden bij het Congresbureau NSOI. Dit kan tevens per mail via deze link. Annulering van uw inschrijving binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestigingsmail is kosteloos. Daarna geldt: bij annulering tot 6 weken voorafgaand aan de cursus- e/o congresdatum wordt € 30,00 administratiekosten in rekening gebracht, daarna wordt 50% van uw inschrijvingskosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen de periode van 2 weken voorafgaand aan de congresdatum vindt geen restitutie meer plaats.